maanantai 11. helmikuuta 2008

Helmikuu 2008: Videota pellon laidalta

Tarjotaanpa taas kuvien sijasta modernimpaa tekniikka eli karttaa ja videota. Alla näkyy Google-kartasta se, reitti, jota ajoimme, pari-kolme kilometriä eräänä varhaisena sunnuntaiaamuna pellon laitaan kävelyttämään koiria.  Eli pisteestä B lähdettiin kohti pistettä A. Oikeastaan kyllä tuo piste A on väärässä paikassa. Sen pitäisi olla hieman aikaisemmin suurin piirtein siinä, missä tie ja puro yhtyvät. siinä on silta. Sillan jälkeen pysätytetään auto, ja kävellään tuota puron vartta kohti jokea. Alue on siis tuo, joka näkyy A-kirjaimesta oikealle. Kartan Sat-napista saa alueesta satelliittinäkymän. +-napista pääsee vähän lähemmäs katsomaan. 

Kuva ja karttalinkki luotu uudelleen vuonna 2017.



Google maps-karttalinkki  näyttää retin isompana.


Ja tässä näkyy sitten se, mitä perillä tehtiin. En laittanut taaskaan mitään musiikkia taustalle, jotta luonnonäänet kuuluisivat paremmin. Jossain vaiheessa kyllä jo olin laittamssa Juice Leskisen kappaletta "Onnellinen mies" ihan hiljaa taustalle, mutta otin sitten pois, koska eihän minulla ole edes oikeuttaa soittaa k.o. kappaletta netissä.

Huom, 2017.  Nyt on oikeus soittaa se kappale (Youtube-linkki).
 

Itse kuvaamani video on kadonnut. Yritän myöhemmin vielä löytää sen

Muutenpa sitten ei mitään erikoista. On ollut kuumaa ja sateista. Kotona on hikoiltu ja töissä kärsitty ihan normaaliin tapaan - ei siis normaalia enempää kuitenkaan. Sanainen arkku on siis aika tyhjä tälläkin kertaa.

Muuten tuolla Kiinalaisesta Uudesta vuodesta kertovassa jutussa on uusi video. Tammikuun Woodstock-juttuun lisäsin kuvan kameleista. Kuva tosin on niin surkea, että sen eläimiä ei välttämättä edes tunnista kameleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti