tiistai 27. lokakuuta 2015

Lokakuu 2015 - Onko tässä enää mitään järkeä? Kiduttajat ja murhaajat vapaalla?

Me emme tatvitse lihaa elääksemme. Sen syöminen on jäänne menneisyydestä.  Lihan tuotanto ja sitä kautta syöminen raaistaa koko yhteiskuntaamme ja elämäämme ihmisinä. Ollaan menty liian pitkälle. ei tässä ole enää mitään järkeä, ei mitään inhimillistä.  Ei auta ydinpommi Kiinaan, niin kuin jotkut eläinsuojelijat ajattelevat. Ei myöskään ydinpommi Suomeen. Tätä tapahtuu kaikkialla.

Joskus ammoisina aikoina tapahtui mitä tapahtui, sitä emme voi muuttaa. Mutta enää nykyään liha ja muut eläintuotteet eivtä ole edes kovin terveellisiä. Kyllä seuraava askel pitäisi olla kasviperäinen ruokavalio. Se on eettisesti, moraalisesti, ympäristöllisesti ja kaikin muin tavoin kestävämpi.

Alla yleisradion M.O.T ohjelma, joka esitettiin 27.10.2015  Siinä näytetään Suomen teurastamoissa kuvattuja julmuuksia.

Iso peukku salakuvaajille ja aktivisteille. On se hyvä, että maailmassa on teidänlaisianne ihmisiä.





Vegaaniruoka on nykyään ravitsevaa, monipuolista ja herkullista. Sitä löytyy sekä terveysruokana, että roskaruokana. Sipsikaljavegaanikin on parempi kuin lihansyöjä.
Teurastamoissa ei ole lasiseiniä siksi, ettei kukaan normaalisti ajatteleva ja tunteva ihminen pysyisi järjissään, jos tietäisi kaiken, mitä niissä tapahtuu.  Luomuliha ei ole yhtään sen parempaa.

Vegaanihaaste-sivusto antaa vinkkejä ja tukea eeettisesti kestävämpään ruokavalioon siirtymiseeksi. Vegaaniutta voi myös kokeilla,, ja katsoa, sopiiko se itselle.



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti