maanantai 12. lokakuuta 2015

Lokakuussa 2015 asun täällä - VIDEO

Mahdollisesti joulukuun lopulle saakka. Tämä on Cameron Highlands niminen ylänkö Malesiassa, Pahangin osavaltiossa.  Pieni kylä nimeltään Taman Royal Lily kuuluu Tanah Rata-nimiseen pikkukaupunkiin.  Sää on täällä viileämpi ja pilvisempi kin muualla Malesiassa tai lähiympäristössä.

















Katsotaan nyt aluksi miten täällä alkaa sujumaan. Tämä on yksi potentiaalisista paikoista sitä ajatellen, että joskus asettuisi johonkin asumaan, jos ei nyt loppuiäksi niin pidemmäksi aikaa kuitenkin.  Kokeilen aluksi majoitusta vegaaneille ajalla 20.11.2015 - 19.12.2015
Katsotaan tulisiko tuosta jos ei elinkeino niin vähän mukavampi tapa rahoittaa suminen vähän hulppeammissa puitteissa kuin halvin mahdollinen hostellihuone.
Miksi vain vegaaneille?  No, siksi, että saisi samanhenkistä seuraa eikä tarvitsisi haistella grillattua kanaa eikä kalaa, vaan voisi jopa kokata yhdessä kämppisten kanssa.



Tässä ilmoitukseni vegvisits-sivustolla


Tällainen kodinomaisissa olosuhteissa olskelu, ei nyt ihan kotona kuitenkaan snan perinteisessä merkityksessä, on rauhoittavaa ja rentouttavaa.  Etenkin nyt kun ilma on viileä ja sateinen ja elämän rytmi hitaampi kuin aikoihin, ramasee ja nukuttaa enemmän kuin ennen. Ikään kuin pitäisi nukkua pois puolen vuoden tai idemmän ajan univelat. Kuin aivot ja mieli kaipaisivat lepoa sen jälkeen kun niihin on tulvinut uusia ärsykkeitä jatkuvalla syötöllä päivittäin: on pitänyt opetalla uusia paikkoja, uusia reittejä, uusia ihmisiä.  Se on mukavaa, mutta myös väsyttävää. Nyt siis on levon aika.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti