keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukuu 2013 - Bicheno, Tasmania. Taas sateleeÄäniblogi, eli puhun yllä olevalla videolla suomea. Kuvat ovat tuolta päivältä, mutta ne on sijoiteltu videoon enemmän tai vähemmän satunnaisesti. Pääasiassa on sanallinen kerronta. Äänite oli alunperin julkaistuna Soundcloud-palvelussa, joka maksoi vuodessa yli sata euroa. Siksi lopetin maksaminen ja tallensin äänitteet koneelleni, josta niitä one siirrellyt pikku hiljaa Youtubeen kuvilla höystettynä.

Tämän blogin muissa vuoden 2013 kirjoituksissa voit seurata pyöräretkeäni Australiassa, Juna- bussi ja joskus myös kävelyretkeä Itä- ja Pohjois-Euroopassa: Virossa, Latviassa .... Kroatiassa, Serbiassa, Bosnia-Herzegovinassa ... Ruotsissa. Sitten tuli pitkä kävelyretki, joka alkoi Cairnsissa Pohjoisessa Queenslandissa elokuun alussa ja päättyi Tasmaniassa vuoden viimeisenä päivänä. Sieltä sitten lensin Melbourneen, joss vietin pari viikkoa ennen kuin poistuin Astraliassta - ainakin toistaiseksi.


Nyt joulukuussa 2017, neljä vuotta myöhemmin,  kun olen siirtelemässä ja muuntelemassa tätä postitusta, kiinnittävät huomioni Tasmanian kauniit, vehreät ja jylhät maisemat. Niistä ei silloin ihan aina muistanut nauttia, koska kylmästä selviytyminen vei välillä voimia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti