perjantai 3. huhtikuuta 2009

Huhtikuu 2009 - Pikaiset kuulumiset


Kaikenlaisia kiireitäViime aikoina on tullut mopoiltua keskustan suuntaan aika ahkerasti, opiskeltua ja työsknneltyä tiiviisti. Elämäni on aika tavalla muuttunut. Pitkään aikaan ei päivääni ole mahtunut näin paljon toimintaa, säntäämistä paikasta toiseen, jatkuvasti uusia ihmisiä, puhumista, kuuntelemista, kirjoittamista, uusia käytännön taitoja opittavaksi. Stressiä. Välillä ei tahdo saada nukutuksi ihan tarpeeksi eli herään liian aikaisin aamulla kuten nytkin kävi.Puutarha


Sille ei ole juuri ollut aikaa. Mitä nyt hätäistä kastelua silloin tällöin. Nyt on nimittäin sadekausi ohi ja on alkanut kylmä ja kuiva syksy. Päivisin lämpötila on siellä 28-30 asteessa, kuten lähes aina, mutta öisin on huomattavasti viileämpää. Ollaan jo päästy käymään talvisissa lukemissa, eli yksi aamu kolmen aikoihin oli +17.

Tältä se nyt näyttää edestä päin eli etuaita kiinanruusuineen sun muineen. On se nyt vähän tämän parin vuoden aikana kasvanut, mutta loppujen lopuksi aika vaatimattomasti kuitenkin.
Mutta aina siellä seassa joku pensas tai ruoko kukkiikin.Takapihan kaivuutyöt toistaiseksi odottavat minulta runsaampaa vapaa-aikaa.
Nancy on ollut kuun vaihteen tietämillä jälleen Singaporessa. Siksi minun tehtäviini on kaiken muun lisäksi kuulunut kodin ylläpito ja eläinten hoito. Koirien kanssa ei enää tehdä varhaista aamulenkkiä vaan iltapäivälenkki. Käydään puistossa tekojärvien rannalla. Koirat uivat ja mielellään rapsuttavat selkäänsä kaupungin työntekijöiden leikkaamaa heinikkosänkeä vasten.  Emme kuitenkaan käy siihen aikaan kuin kaikki muut käyvät, eli siihen aikaan kuin Nancykin käy. Siksi koirat eivät ole tavanneet ystäviään, vaan tyytyvät toistaiseksi pelkkien hajuviestien vaihtamiseen heidän kanssaan.
Olivat maaliskuun lopussa myös vaalit, eli valittiin osavaltion parlamentti. Kävin äänestämässä, mutta sen enempää ei oltu poliittisesti aktiivisia tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti