tiistai 27. tammikuuta 2009

Tammikuu 2009 - Ikäväni Woodstockiin

Vuonna 2004 minulla oli surkea internet-yhteys, ISDN-linja, jonka reaalinopeus jäi niin pieneksi, ettei edes normaalikokoisia kuvia ollut helppo käsitellä, videosta nyt puhumattakaan. Niinpä innostuin joulun aikana laittelemaan sen aikaisia videoita Google videoon. Olen myös linkittänyt niitä ao. ajankohdan kirjoituksiin. Mutta tulkoon tässäkin ihan erikseen mainittua. Noita pätkiä katsellessa tuli nimittäin todella ikävä niitä aikoja ja paikkoja.
Näiden videoiden myötä toivotetaan kaikille hyvää kiinalaisen kuukalenterin mukaista  härän vuotta, joka alkoi 27.1. 2009 meidän ajanlaskumme mukaan.




Tässä jonkinlainen yhteenveto asiasta omalla äänelläni selostettuna.  Huom 2017, Vuodatuksen blogista katosivat kuvat ja linkit. En muista, mikä tässä oli alun perin, mutta tässä videota Woodstockin ajalta ja kerronta äänitettynä nyt vuonna 2017.  Samalla laitoin muitakin videoita paikoilleen, myös sellaista, minkä olen ladannut nertiin vasta jälkeen päin tai lisännyt puheen. Minulla on edelleen haikean nostaligiset muistot tuosta ajasta. 


Ja tässä taas Misu-kissan ja Bluey-koiran leikkiä. Sitähän olen näyttänyt ennenkin





Lintujen laulua ja kanojen kotkotusta sekä kanahaukka vieraisilla  Kanahaukka eksyi kanatarhaamme eikä päässyt sieltä heti pois. Oli mielenkiintoista seurata, miten koirat ja kukot huolestuivat ja alkoivat ajaa sitä pois. 


Ystävien grillijuhlista

Tein siellä videokirjeitä, jotka lähetin DVD tai VCD-levyillä Suomeen. Joskus noihin aikoihin ostin ensimmäisen DVD-asemani. 



Katselen kanoja ja muita eläimiä paikallista suomenkielistä radioasemaa kuunnellessa. Paikallisen radioaseman suomenkielinen lähetys tuli tunnin ajan joka sunnuntai. Sitä juonsi Ari Korhonen. 
2017:  Pitipä googlettaa ja katso, onko Ari vielä langoilla.  Löytyi vuodelta 2014 tämä blogipostaus ja kuva. Radio oli siis TripleT  FM, TTT FM Townsville. Ja ari kutsui sitä nimellä Radio Finland. Tunnuksena oli Monthy Pythonin kappale Finland Finland Finland.  Omista sähköpostiarkistoista näin, että oltiin vaihdettu sähköpostia vuonna 2013, kun kävelin ohi Townsvillestä. Silloin kävelin sieltä myös Woodstockiin ja Woodstockista vieläkin eteen päin.



Reilun vuoden asumisen jälkeen muutettiin muualle minun työni perässä




Videolla näkyvä pienempi Maxi-koira eli siellä vain kolmisen kuukautta kunnes jäi auton alle elokuussa 2005.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti